Pincho med ost och parma

10 min
Arbetstid: 10 min
Buffé Förrätt Tillbehör
Pincho med ost och parma

En pinchoklassiker med lufttorkad skinka som bara måste smakas!

Ingredienser

Baguette
4 skivor
50 g
Parmaskinka
4 skivor
Meloner
4

Gör så här

  • Rosta eventuellt brödskivorna.
  • Rulla in ostbitarna i skinkan.
  • Lägg dem på bröden och toppa med melon.
  • Färdiga pinchos kan förvaras i kyl ca 2 tim.
  • Du behöver 4 skivor smal baguette och 4 cocktailpinnar till varje recept. Om du vill kan du göra rörorna i förväg. Färdiga pinchos kan förvaras i kyl 2 timmar.
Markera receptet som tillagat

Räkna med 3–5 pinchos per person. Kombinera t ex med de recept vi länkat till här. Om du vill kan du rosta bröden i ugn. Pensla brödskivorna med Arla® smör-&rapsolja. Rosta i övre delen av ugnen. Låt svalna.

Näringsvärden, per st

Energi:

768 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per st
Fiber: - 14,5 g
Protein: 9,4 % 17,8 g
Fett: 10,7 % 9,3 g
Kolhydrater: 79,9 % 150,9 g
https://www.arla.se/recept/pincho-med-ost-och-parma/