Ostpinchos

Ostpinchos

Betyg

(0 st)

30 min

Pinchos är spanska småtapas på bröd, redo att greppas med nypan, därav namnet. Variera grönsakerna på toppen som du vill och efter säsong.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 14 bitar

  • 1 surdegsbaguette
  • 14 skivor Arla Herrgård® Herrgård® 28% SB
  • 150 g körsbärstomater, gärna olika färger
  • 1 salladslök
  • 5 rädisor
  • 1 vitlöksklyfta
  • ½ kruka bladpersilja
  • ½ kruka vattenkrasse
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här:

Gör så här:

Skär baguetten i skivor. Hyvla ostskivor och lägg på brödskivorna. Skär tomater och salladslök i mindre bitar. Skär rädisorna i tunna skivor. Skala och finhacka vitlöken. Hacka persilja och plocka bladen av vattenkrassen. Blanda allt i en skål och tillsätt olivolja, flingsalt och svartpeppar. Toppa bröden med röran.

Tips:

Receptet är framtaget av Alexandra Vikström och Emmy Lundström som driver bloggen A cup of coffee.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem