Ostpinchos

Ostpinchos

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(0 st)

30 min

Pinchos är spanska småtapas på bröd, redo att greppas med nypan, därav namnet. Variera grönsakerna på toppen som du vill och efter säsong.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 14 bitar

  • 1 surdegsbaguette
  • 14 skivor Arla Herrgård® Herrgård® 28% SB
  • 150 g körsbärstomater, gärna olika färger
  • 1 salladslök
  • 5 rädisor
  • 1 vitlöksklyfta
  • ½ krukor bladpersilja
  • ½ krukor vattenkrasse
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här:

Gör så här:

Skär baguetten i skivor. Hyvla ostskivor och lägg på brödskivorna. Skär tomater och salladslök i mindre bitar. Skär rädisorna i tunna skivor. Skala och finhacka vitlöken. Hacka persilja och plocka bladen av vattenkrassen. Blanda allt i en skål och tillsätt olivolja, flingsalt och svartpeppar. Toppa bröden med röran.

Tips:

Receptet är framtaget av Alexandra Vikström och Emmy Lundström som driver bloggen A cup of coffee.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem