Vaniljpannacotta

Dessert
Vaniljpannacotta

Härligt fräsch pannacotta med vanilj, en dessert som alltid är lika uppskattad. Dekorera vaniljpannacottan med färska bär!

Ingredienser

Gelatinblad
2
Vaniljstång
1
3 dl
Strösocker
1 dl
3 dl

Gör så här

  • Blötlägg gelatinbladen 5 min. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna.
  • Koka upp grädde, vaniljfrön och socker. Rör ner gelatinet och sedan gräddfilen.
  • Häll upp i glas och låt stelna i kyl ca 3 tim.
Markera receptet som tillagat

Näringsvärden, per port

Energi:

316 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per port
Fiber: - 0 g
Protein: 4 % 3,1 g
Fett: 72,7 % 26 g
Kolhydrater: 23,3 % 18,1 g
https://www.arla.se/recept/frasch-vaniljpannacotta/