Pannacotta med gräslök och löjrom

Pannacotta med gräslök och löjrom

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(205 st)

Denna pannacotta serveras som förrätt. Det går bra att förbereda pannacottan dagen innan och bara klicka på löjrom när gästerna kommer.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Låt gelatinet ligga i kallt vatten i ca 5 min. Koka upp grädden i en kastrull. Ta den från värmen. Lyft upp gelatinet ur vattnet och rör ner det i grädden så att det smälter. Blanda i matyoghurt, salt, peppar och gräslök. Häll smeten i 8 dubbla engångsmazarinformar. Låt dem stelna i kylen i minst 4 timmar eller över natten. Lägg på löjrommen.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem