Pannacotta med gräslök och löjrom

Pannacotta med gräslök och löjrom

Betyg

(204 st)

Denna pannacotta serveras som förrätt. Det går bra att förbereda pannacottan dagen innan och bara klicka på löjrom när gästerna kommer.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Låt gelatinet ligga i kallt vatten i ca 5 min. Koka upp grädden i en kastrull. Ta den från värmen. Lyft upp gelatinet ur vattnet och rör ner det i grädden så att det smälter. Blanda i matyoghurt, salt, peppar och gräslök. Häll smeten i 8 dubbla engångsmazarinformar. Låt dem stelna i kylen i minst 4 timmar eller över natten. Lägg på löjrommen.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem