Yoghurtpannacotta med blåbär

Yoghurtpannacotta med blåbär

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(9 st)

60+ min

Med yoghurt i pannacottan får du en extra frisk och fräsch smak. Den perfekta dessert för stora som små fester eftersom du kan göra den dagen innan, bara att ta fram och toppa med bär innan servering!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 dl blåbär

Gör så här:

Gör så här:

Lägg gelatinbladet i blöt i kallt vatten, ca 5 min. Koka upp grädde, honung och vaniljsocker. Dra av från värmen. Rör ner gelatinbladet och låt smälta i grädden. Rör ner yoghurten. Häll upp i portionsformar och ställ in i kyl minst 3 tim. Toppa med blåbär innan servering.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 400 kcal
  • Protein: 4 g
  • Kolhydrater: 20 g
  • Fett: 34 g

Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem