Yoghurtpannacotta med blåbär

Yoghurtpannacotta med blåbär

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(13 st)

60+ min

Med yoghurt i pannacottan får du en extra frisk och fräsch smak. Den perfekta dessert för stora som små fester eftersom du kan göra den dagen innan, bara att ta fram och toppa med bär innan servering!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 dl blåbär

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Lägg gelatinbladet i blöt i kallt vatten, ca 5 min. Koka upp grädde, honung och vaniljsocker. Dra av från värmen. Rör ner gelatinbladet och låt smälta i grädden. Rör ner yoghurten. Häll upp i portionsformar och ställ in i kyl minst 3 tim. Toppa med blåbär innan servering.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 400 kcal
  • Protein: 4 g
  • Kolhydrater: 20 g
  • Fett: 34 g

Skriv ut

Andra goda förslag