Fläderpannacotta

Fläderpannacotta

Betyg

(6 st)

60+ min

Det smakar sommar om pannacottan. Den populära italienska gräddpuddingen har fått smak av både fläder och vanilj och extra syra av gräddfil. Servera gärna med färska bär och krossade mandelskorpor.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten ca 5 min. Koka upp grädde, saft, socker och vaniljpulver i en kastrull. Rör ner gelatinbladen i grädden. Rör i gräddfil och låt svalna något. Fördela i små glas och låt stå i kyl ca 3 tim.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 175 kcal
  • Protein: 2 g
  • Kolhydrater: 11 g
  • Fett: 14 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem