Fläderpannacotta

Fläderpannacotta

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(11 st)

60+ min

Det smakar sommar om pannacottan. Den populära italienska gräddpuddingen har fått smak av både fläder och vanilj och extra syra av gräddfil. Servera gärna med färska bär och krossade mandelskorpor.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten ca 5 min. Koka upp grädde, saft, socker och vaniljpulver i en kastrull. Rör ner gelatinbladen i grädden. Rör i gräddfil och låt svalna något. Fördela i små glas och låt stå i kyl ca 3 tim.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 175 kcal
  • Protein: 2 g
  • Kolhydrater: 11 g
  • Fett: 14 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag