Pannacotta

Pannacotta

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(648 st)

60+ min

Pannacotta är en traditionell italiensk efterrätt med ljuvligt gräddig smak av vanilj. Den går jättebra att förbereda dagen innan du ska servera, bara att ta fram ur kylen och garnera med finskuren frukt eller rårörda bär.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Till servering:

  • bär eller frukt

Gör så här:

Gör så här:

Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten 5 min. Koka upp grädde och socker i en kastrull. Lyft upp gelatinet ur vattnet och rör ner det i grädden så att det smälter. Låt grädden svalna. Rör ner vaniljsockret. Fördela grädden i portionsformar eller glas. Låt stelna i kylen minst 3 tim. Servera pannacottan direkt ur formen med bär eller finskuren frukt.

Tips:

Andra smaktips: För yoghurtpannacotta, byt ut 1 dl grädde mot Arla Köket matyoghurt och öka mängden gelatin till 2 1/2 blad.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem