Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Variation på rotselleri med stekt ankbröst
Variation på rotselleri med stekt ankbröst
60+ min
Huvudrätt
•
Kommentarer
Rotselleri på tre sätt - picklad med citron, som en smörig kräm och långlagad i ugnen - får sällskap av stekt ankbröst och rostade hasselnötter. Receptet är skapat av Tom Sjöstedt, Årets Kock 2008.
Andra liknande recept
Grönpepparsås
(59)
Ankbröst med grönpepparsås
(115)
1 tim
Kryddstekt ankbröst med apelsinsky och krispiga svartrötter
(97)
45 min
Rabarberpaj med smuldeg
(3323)
20 min
Chokladbollar
(16304)
Fler recept
Tom Sjöstedt
Årets kock 2008
Provlagat av Årets Kock
Klart!
Näringsvärden, per port
Energi:
475 kcal
Protein:
27 g
Kolhydrater:
9 g
Fett:
36 g
Ingredienser
Andra liknande recept
Grönpepparsås
(59)
Ankbröst med grönpepparsås
(115)
1 tim
Kryddstekt ankbröst med apelsinsky och krispiga svartrötter
(97)
45 min
Rabarberpaj med smuldeg
(3323)
20 min
Chokladbollar
(16304)
Budget
45 min
Pannkakor
(10195)
Budget
30 min
Kladdkaka
(24119)
Budget
Ugnspannkaka
(238)
1 tim
Pinocchiotårta
(1553)
Budget
Jordgubbstårta
(125)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum