Variation på blomkål med löjrom

Variation på blomkål med löjrom

45 min Förrätt
En oväntad trio blir festlig förrätt. Överraska dina gäster med rostad blomkål, len blomkålscrème och löjrom. Supergott! Receptet är skapat av Tom Sjöstedt, Årets Kock 2008.
Tom  Sjöstedt
Tom Sjöstedt Årets kock 2008
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
Klart!
Tips:

Lägg rommen i en plastpåse, klipp ett litet hål i ena hörnet och spritsa ut rommen.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

Energi:

155 kcal

Protein: 9 g
Kolhydrater: 7 g
Fett: 11 g

Ingredienser

Arlakadabra – pyssel och kul
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Arlas webbshop
Konsumentforum
Konsumentforum