Rostad potatis med solrosfrön
40 min
•

Små delikatesspotatisar rostas tillsammans med rosmarin. Solrosfrön får vara med mot slutet. Perfekt tillbehör till lammstek.
Ingredienser
Delikatesspotatis
|
1½ kg |
---|---|
Färsk rosmarin
|
2 krukor |
Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv
|
4 msk |
Flingsalt
|
½ msk |
Svartpeppar
|
2 krm |
Solroskärnor
|
1 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
229 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 5 g |
Protein: | 8,5 % | 4,8 g |
Fett: | 36,3 % | 9,4 g |
Kolhydrater: | 55,2 % | 31,1 g |
Serveringsförslag:
Gott tillbehör till lammstek.

