Rostad potatis med solrosfrön
40 min
•
Arbetstid: 20 min
Tillbehör
•
Små delikatesspotatisar rostas tillsammans med rosmarin. Solrosfrön får vara med mot slutet. Perfekt tillbehör till lammstek.
Ingredienser
|
Delikatesspotatis
|
1½ kg |
|---|---|
|
Färsk rosmarin
|
2 krukor |
|
Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv
|
4 msk |
|
Flingsalt
|
½ msk |
|
Svartpeppar
|
2 krm |
|
Solroskärnor
|
1 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
229 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5 g |
| Protein: | 8,5 % | 4,8 g |
| Fett: | 36,3 % | 9,4 g |
| Kolhydrater: | 55,2 % | 31,1 g |