Pinchos med ost och sardeller

10 min Buffé Förrätt
Pinchos med ost och sardeller

En läcker kombination av salt och sött.

Ingredienser

Baguette
4 skivor
4 skivor
Aprikosmarmelad
1 msk
Sardellfiléer
4
Rostade nötter
2 msk

Inkluderad

Pincho med krabba
15 min
Pincho med krabba
(77)

Gör så här

  • Rosta eventuellt brödskivorna.
  • Lägg ost, marmelad och sardell på bröden. Toppa med nötter.
  • Färdiga pinchos kan förvaras i kyl ca 2 tim.

Serveringsförslag:

Pincho med krabba
15 min
Pincho med krabba
(77)
Klart!

Räkna med 3–5 pinchos per person. Kombinera t ex med de recept vi har länkat till här. Om du vill kan du rosta bröden i ugn. Pensla brödskivorna med Arla® smör-&rapsolja. Rosta i övre delen av ugnen. Låt svalna.

Näringsvärden, per styck

Energi:

105 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 6 g
Kolhydrater: 5 g
Fett: 7 g
https://www.arla.se/recept/pinchos-med-ost-och-sardeller/