Pincho med ankpaté

15 min Buffé Förrätt
Pincho med ankpaté

Läcker pincho som blir perfekt till buffén eller plockmaten, lyx för finsmakare!

Ingredienser

Baguette
4 skivor
Ankpaté
100 g
Fikonmarmelad
1 msk
Färska fikon i klyftor
1

Inkluderad

Pincho med krabba
15 min
Pincho med krabba
(77)

Gör så här

  • Rosta eventuellt bröden.
  • Lägg ankpatén på bröden.
  • Klicka på marmeladen och toppa med fikonklyftor.

Serveringsförslag:

Klart!

Räkna med 3–5 pinchos per person. Kombinera med t ex de recept vi har länkat till här. Om du vill kan du rosta bröden i ugn. Pensla brödskivorna med Arla® smör-&rapsolja. Rosta i övre delen av ugnen. Låt svalna.

Näringsvärden, per styck

Energi:

80 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 5 g
Kolhydrater: 8 g
Fett: 3 g
https://www.arla.se/recept/pincho-med-ankpate/