Pincho med ankpaté

Pincho med ankpaté

Betyg

(12 st)

Läcker pincho som blir perfekt till buffén eller plockmaten, lyx för finsmakare!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 4 st

  • 100 g ankpaté
  • 1 msk fikonmarmelad
  • 1 fikon i klyftor

Gör så här:

Gör så här:

Lägg ankpatén på bröden. Klicka på marmeladen och toppa med fikonklyftor. Så här gör du pinchos: Räkna med 3–5 pinchos per person. Du behöver 4 skivor smal baguette och 4 cocktailpinnar till varje recept. Om du vill kan du göra rörorna i förväg. Färdiga pinchos kan förvaras i kyl 2 timmar.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 80 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 8 g
  • Fett: 3 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem