Pincho med ankpaté

Pincho med ankpaté

15 min Buffé Förrätt
Läcker pincho som blir perfekt till buffén eller plockmaten, lyx för finsmakare!
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/pincho-med-ankpate/

Gör så här

  • Rosta eventuellt bröden.
  • Lägg ankpatén på bröden.
  • Klicka på marmeladen och toppa med fikonklyftor.
Klart!

Räkna med 3–5 pinchos per person. Kombinera med t ex de recept vi har länkat till här. Om du vill kan du rosta bröden i ugn. Pensla brödskivorna med Arla® smör-&rapsolja. Rosta i övre delen av ugnen. Låt svalna.

Energi:

80 kcal

Protein: 5 g
Kolhydrater: 8 g
Fett: 3 g

Ingredienser

Baguette
4 skivor
Ankpaté
100 g
Fikonmarmelad
1 msk
Färska fikon i klyftor
1
Inkluderad
Pincho med krabba
15 min
Pincho med krabba
(77)