Pincho med ankpaté
15 min
Buffé
Förrätt
•
&format=webp)
Läcker pincho som blir perfekt till buffén eller plockmaten, lyx för finsmakare!
Ingredienser
Baguette
|
4 skivor |
---|
Ankpaté
|
100 g |
---|---|
Fikonmarmelad
|
1 msk |
Färska fikon i klyftor
|
1 |
Inkluderad
Gör så här
Serveringsförslag:
Räkna med 3–5 pinchos per person. Kombinera med t ex de recept vi har länkat till här. Om du vill kan du rosta bröden i ugn. Pensla brödskivorna med Arla® smör-&rapsolja. Rosta i övre delen av ugnen. Låt svalna.
Näringsvärden, per styck
Energi:
80 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 5 g |
Kolhydrater: | 8 g |
Fett: | 3 g |

