Pincho med krabba

Pincho med krabba

15 min
Buffé Förrätt
Festlig, fin och oemotståndlig pincho som man gärna tar två av!
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/pincho-med-krabba/

Gör så här

  • Rosta eventuellt brödskivorna.
  • Låt krabbköttet rinna av. Blanda med färskost och gräslök. Lägg röran på bröden.
  • Strö över citronskal och aprikoser.
  • Färdiga pinchos kan förvaras i kyl ca 2 tim.
Klart!

Räkna med 3–5 pinchos per person. Kombinera t ex med de recept vi har länkat till här. Om du vill kan du rosta bröden i ugn. Pensla brödskivorna med Arla® smör-&rapsolja. Rosta i övre delen av ugnen. Låt svalna.

Energi:

80 kcal

Energifördelning:
Energifördelning:
Protein: 5 g
Kolhydrater: 5 g
Fett: 4 g

Ingredienser

Baguette
4 skivor
Krabbkött
85 g
3 g
Hackad färsk gräslök
1 msk
Citron
grovrivet skal av ½
Strimlade torkade aprikoser
2
Inkluderad