Pincho med tonfisk och ägg

15 min
Arbetstid: 15 min
Buffé Förrätt Tillbehör
Pincho med tonfisk och ägg

Krämig tonfisksallad med sälta från kapris.

Ingredienser

Baguette
4 skivor
Tonfisk i olja
90 g
Hårdkokt ägg
½
2 dl
Dijonsenap
1 tsk
Salt
1 krm
Cocktailkapris
8
Körsbärstomater
2

Gör så här

  • Rosta eventuellt brödskivorna.
  • Låt tonfisken rinna av. Skala och mosa ägget.
  • Blanda tonfisk, ägg, yoghurt, senap och salt. Lägg röran på bröden. Toppa med kapris och tomathalvor.
  • Färdiga pinchos kan förvaras i kyl ca 2 tim.
Markera receptet som tillagat

Räkna med 3–5 pinchos per person. Kombinera t ex med de recept vi länkat till här. Om du vill kan du rosta bröden i ugn. Pensla brödskivorna med Arla® smör-&rapsolja. Rosta i övre delen av ugnen. Låt svalna.

Näringsvärden, per st

Energi:

182 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per st
Fiber: - 0,6 g
Protein: 22,1 % 9,9 g
Fett: 49,1 % 10,1 g
Kolhydrater: 28,8 % 12,9 g
https://www.arla.se/recept/pincho-med-tonfisk-och-agg/