Pincho med tonfisk och ägg
                                
                                     15 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbetstid:  15 min
                                
                                    Buffé
                                    Förrätt
                                    Tillbehör
                        
                
                    •
                    
            
         
    Krämig tonfisksallad med sälta från kapris.
Ingredienser
| 
                                            
                                                Baguette
                                            
                                     | 4 skivor | 
|---|
| 
                                            
                                                Tonfisk i olja
                                            
                                     | 90 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Hårdkokt ägg
                                            
                                     | ½ | 
| 2 dl | |
| 
                                            
                                                Dijonsenap
                                            
                                     | 1 tsk | 
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | 1 krm | 
| 
                                            
                                                Cocktailkapris
                                            
                                     | 8 | 
| 
                                            
                                                Körsbärstomater
                                            
                                     | 2 | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Räkna med 3–5 pinchos per person. Kombinera t ex med de recept vi länkat till här. Om du vill kan du rosta bröden i ugn. Pensla brödskivorna med Arla® smör-&rapsolja. Rosta i övre delen av ugnen. Låt svalna.
Näringsvärden, per st
Energi:
182 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,6 g | 
| Protein: | 22,1 % | 9,9 g | 
| Fett: | 49,1 % | 10,1 g | 
| Kolhydrater: | 28,8 % | 12,9 g | 
 
     
     
     
    &format=webp) 
     
     
     
     
     
     
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
     
     
     
    