Pincho med tonfisk och ägg

15 min Buffé Förrätt
Pincho med tonfisk och ägg

Krämig tonfisksallad med sälta från kapris.

Ingredienser

Baguette
4 skivor
Tonfisk i olja
90 g
Hårdkokt ägg
½
2 dl
Dijonsenap
1 tsk
Salt
1 krm
Cocktailkapris
8
Körsbärstomater
2

Inkluderad

Pincho med sardin
15 min
Pincho med sardin
(4)

Gör så här

  • Rosta eventuellt brödskivorna.
  • Låt tonfisken rinna av. Skala och mosa ägget.
  • Blanda tonfisk, ägg, yoghurt, senap och salt. Lägg röran på bröden. Toppa med kapris och tomathalvor.
  • Färdiga pinchos kan förvaras i kyl ca 2 tim.

Serveringsförslag:

Klart!

Räkna med 3–5 pinchos per person. Kombinera t ex med de recept vi länkat till här. Om du vill kan du rosta bröden i ugn. Pensla brödskivorna med Arla® smör-&rapsolja. Rosta i övre delen av ugnen. Låt svalna.

Näringsvärden, per styck

Energi:

80 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 8 g
Kolhydrater: 4 g
Fett: 4 g
https://www.arla.se/recept/pincho-med-tonfisk-och-agg/