Pincho med tonfisk och ägg
15 min
•
Arbetstid: 15 min
Buffé
Förrätt
Tillbehör
•
Krämig tonfisksallad med sälta från kapris.
Ingredienser
|
Baguette
|
4 skivor |
|---|
|
Tonfisk i olja
|
90 g |
|---|---|
|
Hårdkokt ägg
|
½ |
| 2 dl | |
|
Dijonsenap
|
1 tsk |
|
Salt
|
1 krm |
|
Cocktailkapris
|
8 |
|
Körsbärstomater
|
2 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Räkna med 3–5 pinchos per person. Kombinera t ex med de recept vi länkat till här. Om du vill kan du rosta bröden i ugn. Pensla brödskivorna med Arla® smör-&rapsolja. Rosta i övre delen av ugnen. Låt svalna.
Näringsvärden, per st
Energi:
182 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,6 g |
| Protein: | 22,1 % | 9,9 g |
| Fett: | 49,1 % | 10,1 g |
| Kolhydrater: | 28,8 % | 12,9 g |