Pincho med sardin

15 min
Arbetstid: 15 min
Buffé Förrätt Tillbehör
Pincho med sardin

Smakrik med härlig spansk karaktär.

Ingredienser

Baguette
4 skivor
Sardiner i olja
100 g
3 msk
Bitar grillad paprika i olja
4
Svarta oliver
4

Gör så här

  • Rosta eventuellt brödskivorna.
  • Rensa sardinerna och dela dem i bitar.
  • Fördela ingredienserna på bröden.
  • Färdiga pinchos kan förvaras i kyl 2 ca tim.
Markera receptet som tillagat

Räkna med 3–5 pinchos per person. Kombinera t ex med de recept vil länkat till här. Om du vill kan du rosta bröden i ugn. Pensla brödskivorna med Arla® smör-&rapsolja. Rosta i övre delen av ugnen. Låt svalna.

Näringsvärden, per st

Energi:

180 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per st
Fiber: - 1,6 g
Protein: 18,9 % 8,4 g
Fett: 49,1 % 10 g
Kolhydrater: 32 % 14,2 g
https://www.arla.se/recept/pincho-med-sardin/