Pincho med sardin
15 min
•
Arbetstid: 15 min
Buffé
Förrätt
Tillbehör
•
Smakrik med härlig spansk karaktär.
Ingredienser
|
Baguette
|
4 skivor |
|---|
|
Sardiner i olja
|
100 g |
|---|---|
| 3 msk | |
|
Bitar grillad paprika i olja
|
4 |
|
Svarta oliver
|
4 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Räkna med 3–5 pinchos per person. Kombinera t ex med de recept vil länkat till här. Om du vill kan du rosta bröden i ugn. Pensla brödskivorna med Arla® smör-&rapsolja. Rosta i övre delen av ugnen. Låt svalna.
Näringsvärden, per st
Energi:
180 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,6 g |
| Protein: | 18,9 % | 8,4 g |
| Fett: | 49,1 % | 10 g |
| Kolhydrater: | 32 % | 14,2 g |