Pincho med chorizo

15 min Buffé Förrätt
Pincho med chorizo

Små brödbitar med spansk, skivad chorizo är en riktigt delikatess.

Ingredienser

Baguette
4 skivor
Kronärtskockshjärtan
2
3 msk
Olja med smak av tryffel
5 droppar
Salt
1 krm
Tunna skivor chorizo
4
Strimlad färsk gräslök

Inkluderad

Pincho med krabba
15 min
Pincho med krabba
(77)

Gör så här

  • Rosta eventuellt brödskivorna.
  • Hacka skockorna grovt och blanda med kvarg, olja och salt. Lägg det på bröden.
  • Toppa med chorizo och gräslök.
  • Färdiga pinchos kan förvaras i kyl ca 2 tim.

Serveringsförslag:

Pincho med krabba
15 min
Pincho med krabba
(77)
Klart!

Räkna med 3–5 pinchos per person. Kombinera t ex med de recept vi länkat till här. Om du vill kan du rosta bröden i ugn. Pensla brödskivorna med Arla® smör-&rapsolja. Rosta i övre delen av ugnen. Låt svalna.

Näringsvärden, per styck

Energi:

50 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 3 g
Kolhydrater: 5 g
Fett: 2 g
https://www.arla.se/recept/pincho-med-chorizo/