Pincho med chorizo
15 min
Buffé
Förrätt
•

Små brödbitar med spansk, skivad chorizo är en riktigt delikatess.
Ingredienser
Baguette
|
4 skivor |
---|
Kronärtskockshjärtan
|
2 |
---|---|
3 msk | |
Olja med smak av tryffel
|
5 droppar |
Salt
|
1 krm |
Tunna skivor chorizo
|
4 |
Strimlad färsk gräslök
|
Inkluderad
Gör så här
Serveringsförslag:
Räkna med 3–5 pinchos per person. Kombinera t ex med de recept vi länkat till här. Om du vill kan du rosta bröden i ugn. Pensla brödskivorna med Arla® smör-&rapsolja. Rosta i övre delen av ugnen. Låt svalna.
Näringsvärden, per styck
Energi:
50 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 3 g |
Kolhydrater: | 5 g |
Fett: | 2 g |

