Pincho med chorizo
15 min
•
Arbetstid: 15 min
Buffé
Förrätt
Tillbehör
•

Små brödbitar med spansk, skivad chorizo är en riktigt delikatess.
Ingredienser
Baguette
|
4 skivor |
---|
Kronärtskockshjärtan
|
2 |
---|---|
3 msk | |
Olja med smak av tryffel
|
5 droppar |
Salt
|
1 krm |
Tunna skivor chorizo
|
4 |
Strimlad färsk gräslök
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Räkna med 3–5 pinchos per person. Kombinera t ex med de recept vi länkat till här. Om du vill kan du rosta bröden i ugn. Pensla brödskivorna med Arla® smör-&rapsolja. Rosta i övre delen av ugnen. Låt svalna.
Näringsvärden, per st
Energi:
445 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 19,2 % | 21 g |
Fett: | 64,7 % | 32,6 g |
Kolhydrater: | 16,1 % | 17,6 g |

