Pincho med chorizo
15 min
•
Arbetstid: 15 min
Buffé
Förrätt
Tillbehör
•
Små brödbitar med spansk, skivad chorizo är en riktigt delikatess.
Ingredienser
|
Baguette
|
4 skivor |
|---|
|
Kronärtskockshjärtan
|
2 |
|---|---|
| 3 msk | |
|
Olja med smak av tryffel
|
5 droppar |
|
Salt
|
1 krm |
|
Tunna skivor chorizo
|
4 |
|
Strimlad färsk gräslök
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Räkna med 3–5 pinchos per person. Kombinera t ex med de recept vi länkat till här. Om du vill kan du rosta bröden i ugn. Pensla brödskivorna med Arla® smör-&rapsolja. Rosta i övre delen av ugnen. Låt svalna.
Näringsvärden, per st
Energi:
445 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,3 g |
| Protein: | 19,2 % | 21 g |
| Fett: | 64,7 % | 32,6 g |
| Kolhydrater: | 16,1 % | 17,6 g |