Lönnsirapsglaserade jordärtskockor med färskost och tryffel

Lönnsirapsglaserade jordärtskockor med färskost och tryffel

Buffé Förrätt
Jordärtskocka är en extremt underskattad råvara som här blir till lyxiga snittar med lagrad ost och en gnutta tryffel. Perfekt finger-food till nyår. Detta recept är skapat av Jessie Sommarström, Årets kock 2022.
Jessie  Sommarström
Jessie Sommarström Årets kock
Provlagat av Årets Kock Provlagat av Årets Kock
Klart!

Näringsvärden, per portion

Energi:

110 kcal

Protein: 3 g
Kolhydrater: 7 g
Fett: 7 g

Ingredienser

Arlakadabra – pyssel och kul
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Arlas webbshop
Konsumentforum
Konsumentforum