Jordärtskockssoppa
45 min

Jordärtskockssoppa

En mild och krämig soppa på en god knöl. Enkel att laga till och passar utmärkt som förrätt också, toppa gärna med några stänk tryffelolja!
Betyg (518 st)

Mitt betyg:

Jordärtskockssoppa

En mild och krämig soppa på en god knöl. Enkel att laga till och passar utmärkt som förrätt också, toppa gärna med några stänk tryffelolja!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i inköpslista

Antal portioner

Gör så här:

Skala och hacka löken. Skala och skär jordärtskockorna i mindre bitar. Fräs löken i smör i en kastrull. Tillsätt jordärtskockor, vin, vatten och buljongtärningar. Låt koka under lock ca 15 min eller tills jordärtskockorna är mjuka. Mixa soppan slät. Häll tillbaka soppan i kastrullen och tillsätt grädden. Värm och smaksätt med peppar. Garnera gärna med persilja.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port

  • Energi: 225 kcal
  • Fett: 13 g
  • Kolhydrater: 20 g
  • Protein: 5 g
Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.