Bakad hälleflundra med jordärtskockpuré

Bakad hälleflundra med jordärtskockpuré

60+ min Huvudrätt
Ett Läckert recept på hälleflundra serverad med en len jordärtskockpuré som får fin smak av äpple samt syltade trattkantareller som är väl värda tiden det tar att sylta. Receptet har skapats av Klas Lindberg, Årets Kock 2012.
Klas  Lindberg
Klas Lindberg Årets kock 2012
Provlagat av Årets Kock Provlagat av Årets Kock
Klart!

Näringsvärden, per Per port exklusive tillbehör

Energi:

620 kcal

Protein: 27 g
Kolhydrater: 35 g
Fett: 40 g

Ingredienser

Arlakadabra – pyssel och kul
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Arlas webbshop
Konsumentforum
Konsumentforum