Lax- och potatispizza
40 min
Buffé
Huvudrätt
Lunch
Middag
Frysbar
•
&format=webp)
Svenska smaker som lök, lax och potatis på pizzan blir uppskattad vardagslyx. Lägg på laxen precis före servering.
Ingredienser
Rimmad lax, skivad
|
200 g |
---|---|
Potatisar
|
4 |
Gul lök
|
1 |
Svenskt Smör från Arla®
|
1 msk |
Arla Ko® Svecia
|
150 g |
Pizzadeg ca 550 g
|
1 |
Arla Köket Kesella® Kvarg
|
250 g |
Babyspenat
|
75 g |
Citron
|
rivet skal av 1 |
Svartpeppar
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
710 kcal
Näringsvärden per port | |
---|---|
Protein: | 39 g |
Fett: | 32 g |
Kolhydrater: | 65 g |
Serveringsförslag:
Det är lätt att att rimma lax själv! Här visar vi hur.

