Vegetarisk lasagne

Vegetarisk lasagne

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(290 st)

Vegetarisk lasagne med grönsaker och cottage cheese som blir extra god med både lök och purjolök i såsen. Servera lasagnen med en god och fräsch sallad.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Skölj och strimla purjolöken, fräs den i smör i en gryta. Rör ner krossade tomater, tomatpuré, buljongtärning, grädde, salt, peppar och basilika. Låt såsen koka ihop, ca 5 min.
  3. Varva grönsaksröra, lasagneplattor och cottage cheese i en smord och ugnssäker form. Avsluta med sås och strö över osten.
  4. Grädda i nedre delen av ugnen ca 30 min. Toppa ev med lite mer basilika.

Tips:

Tomater på burk kan bytas ut mot 4 stycken färska tomater för 4 portioner. Purjolöken kan bytas ut mot 3 stycken lökar för 4 portioner.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag