Köttbullar med saltgurka, gräddsås och äppelströssel

Köttbullar med saltgurka, gräddsås och äppelströssel

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(50 st)

Köttbullar med saltgurka, äpple och gräddfil i smeten skapar nya smakdimensioner.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Sås:

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Skala och finhacka löken. Blanda färsen väl med lök, ägg, gräddfil, saltgurka, persilja, salt och peppar. Rulla ca 25 köttbullar. Bryn dem runt om i smör i en stor stekpanna. Fortsätt att steka på medelvärme 5 – 7 min. Värm såsen och rör ner gelén. Kärna ur och skär äpplet i små tärningar.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag