Köttbullar med saltgurka, gräddsås och äppelströssel

Köttbullar med saltgurka, gräddsås och äppelströssel

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(21 st)

Köttbullar med saltgurka, äpple och gräddfil i smeten skapar nya smakdimensioner.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Sås:

Gör så här

Gör så här

Skala och finhacka löken. Blanda färsen väl med lök, ägg, gräddfil, saltgurka, persilja, salt och peppar. Rulla ca 25 köttbullar. Bryn dem runt om i smör i en stor stekpanna. Fortsätt att steka på medelvärme 5 – 7 min. Värm såsen och rör ner gelén. Kärna ur och skär äpplet i små tärningar.

Skriv ut

Källa: