Bakad rotselleri med flädersmörsås

Bakad rotselleri med flädersmörsås

60+ min
När rotfrukter långbakas i ugn djupnar smaken. Här rotselleri som bakas med smör och timjan, och serveras med smörsås med smak av fläder. Receptet är skapat av Thomas Sjögren, Årets Kock 2015.
Provlagat av Årets Kock Provlagat av Årets Kock
Klart!

Näringsvärden, per port

Energi:

510 kcal

Protein: 3 g
Kolhydrater: 16 g
Fett: 47 g

Ingredienser

Arlakadabra – pyssel och kul
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Arlas webbshop
Konsumentforum
Konsumentforum