540 kcal
Protein: | 29 g |
Kolhydrater: | 34 g |
Fett: | 31 g |
Hjortstek
|
600 g |
---|---|
Salt
|
½ tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
2 msk |
Rödlök
|
1 |
---|---|
Rödvinsvinäger
|
1 msk |
Strösocker
|
1 msk |
Rotselleri
|
500 g |
---|---|
1 dl | |
Citron
|
rivet skal och saft av ½ |
Salt
|
½ tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Svartkål
|
200 g |
---|---|
Kantareller
|
200 g |
2 msk | |
Citron
|
rivet skal och saft av ½ |
Salt
|
½ tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Fikonmarmelad
|
½ dl |
---|---|
Sherry vinäger
|
2 msk |
Skånsk senap
|
1 msk |
Olivolja
|
1 dl |
Salt
|
½ tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Levainbröd bröd
|
4 skivor |
---|---|
2 msk |