Fyllningen kan förberedas och köttet kan stekas en dag i förväg. Även såsen och purén kan förberedas och värmas på före servering.
1216 kcal
Protein: | 37 g |
Kolhydrater: | 39 g |
Fett: | 92 g |
Oxfilé
|
500 g |
---|---|
Salt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
2 krm |
2 msk | |
Smördeg
|
200 g |
Ägg
|
1 |
Anklevermousse
|
50 g |
Trattkantareller
|
150 g |
---|---|
Skogschampinjoner
|
150 g |
Färsk timjan
|
½ kruka |
Vitlöksklyftor
|
2 |
2 msk | |
Madeira
|
½ dl |
Salt och svartpeppar
|
Rotselleri
|
500 g |
---|---|
50 g | |
3 dl | |
Salt och svartpeppar
|
Schalottenlökar
|
2 |
---|---|
Madeira
|
2½ dl |
Vatten
|
2 dl |
Kalvfond
|
4 msk |
Tomatpuré
|
1 msk |
Svartpepparkorn
|
10 |
Majsstärkelse
|
1 msk |
100 g |