Rotfrukter i ugn
45 min
•
&format=webp)
Dessa rotfrukter i ugn är underbart goda. Ta de rotfrukter du tycker bäst om. Vi ugnsbakar dessa med grädde, färska örter och krämig gorgonzola. För gott att avstå ifrån!

Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat

Ingredienser
Blandade rotfrukter t ex morötter, palsternackor, rödbeta och rotselleri
|
1 kg |
---|---|
Flingsalt
|
2 tsk |
Färsk rosmarin, hackad
|
½ msk |
2½ dl | |
Falbygdens® Gorgonzola
|
100 g |
Svartpeppar
|
Gör så här
Näringsvärden, per portion
Energi:
347 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 9 g |
Kolhydrater: | 20 g |
Fett: | 24 g |

