Vispad vaniljcrème med rårörda jordgubbar

Vispad vaniljcrème med rårörda jordgubbar

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(2 st)

En krämig och god dessert som du svänger ihop i ett nafs. Blanda ner lite hackad färsk mynta eller citronmeliss i jordgubbarna också för en frisk fläkt!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Vaniljcrème:

Rårörda jordgubbar:

  • 250 g jordgubbar
  • 2 msk strösocker

Gör så här:

Gör så här:

Börja med de rårörda jordgubbarna. Rensa och kvarta jordgubbarna. Stör över socker och rör tills sockret löst sig. Blanda syrad grädde med färskost och florsocker. Vispa till krämig konsistens. Fördela krämen i serveringsglas och toppa med jordgubbarna.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem