Chokladfondue

Chokladfondue

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(0 st)

Chokladfondue är den perfekta mingeldesserten där alla kan doppa sina favoritfrukter och bär i den varma såsen. Toppa gärna med hackade nötter och kokos också.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Chokladsmet:

Tillbehör:

  • bananer
  • marshmallows
  • jordgubbar
  • ananaser

Gör så här

Gör så här

Hacka chokladen. Smält i mikro eller över vattenbad. Rör ner smör och grädde i den smälta chokladen.

Skala och dela önskad frukt och bär i bitar. Lägg upp allt som ska doppas på ett fat.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 530 kcal
  • Protein: 6 g
  • Kolhydrater: 52 g
  • Fett: 33 g

Skriv ut

Källa: