Frukt med chokladsås

Frukt med chokladsås

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(47 st)

Mörk chokladsås med sting av knaprigt flingsalt är extra gott tillsamman med frukt och glass.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 250 g jordgubbar
  • 2 kiwi
  • 1 ask physalis
  • ½ liter vaniljglass

Gör så här:

Gör så här:

Hacka chokladen. Koka upp grädde i en kastrull. Tillsätt choklad och smör och låt smälta under omrörning. Smula i saltet. Skölj och dela ev jordgubbarna. Skala kiwi och skär i bitar. Doppa frukten i chokladsåsen och servera tillsammans med glass.

Tips:

Näringsvärden, per port

  • Energi: 620 kcal
  • Protein: 7 g
  • Kolhydrater: 40 g
  • Fett: 48 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem