Fruktsallad

Fruktsallad

30 min Mellanmål Frukost Efterrätt
Fruktsallad är aldrig fel, gott som kickstart på morgonen, lyxigt mellanmål eller fräsch dessert. Variera frukter och bär och servera med KESO® cottage cheese, grekisk yoghurt eller glass.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/fruktsallad/

Gör så här

  • Skala apelsin och blodgrape med kniv och skär ut hinnfria klyftor. Kärna ur äpplet och skär i bitar.
  • Skala och kärna ur melonen, skär i bitar. Rensa och skär jordgubbarna i halvor.
  • Blanda frukten i en skål. Strimla myntan och blanda ner.
  • Ringla ev honung över fruktsalladen och servera med cottage cheese.
Klart!

Gröp ur melonen och använd den som skål vid serveringen.

Energi:

180 kcal

Protein: 9 g
Kolhydrater: 28 g
Fett: 3 g

Ingredienser

Apelsiner
2
Blodgrape
1
Äpple
1
Cantaloupemelon
200 g
Jordgubbar
250 g
Färsk mynta
1 kruka
250 g
Honung
ev 1 msk