Trifle cake med jordgubbar

Trifle cake med jordgubbar

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(45 st)

Fantastisk efterrätt med bär och hembakad eller köpt sockerkaka. Trifle cake är enkel att göra och festlig att bjuda på.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 6 port

Gör så här:

Gör så här:

Halvera jordgubbarna och lägg i en vid skål. Häll över saft och vin. Vispa grädden och blanda med kvarg. Skär kakan i skivor. Lägg några kakskivor i en glasskål. Varva sedan bär med saft, kvarg och kaka. Avsluta med kvarg.

Tips:

Vinet kan bytas ut mot vatten.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 395 kcal
  • Protein: 10 g
  • Kolhydrater: 50 g
  • Fett: 17 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem