Trifle cake med jordgubbar

Trifle cake med jordgubbar

20 min Efterrätt
Fantastisk efterrätt med bär och hembakad eller köpt sockerkaka. Trifle cake är enkel att göra och festlig att bjuda på.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/trifle-cake-med-jordgubbar/

Gör så här

  • Halvera jordgubbarna och lägg i en vid skål. Häll över saft och vin.
  • Vispa grädden och blanda med kvarg.
  • Skär kakan i skivor. Lägg några kakskivor i en glasskål.
  • Varva sedan bär med saft, kvarg och kaka. Avsluta med kvarg.
Klart!

Vinet kan bytas ut mot vatten.

Energi:

395 kcal

Protein: 10 g
Kolhydrater: 50 g
Fett: 17 g

Ingredienser

Jordgubbar
1 liter
Konc rabarbersaft
1 dl
Vitt vin
½ dl
1 dl
500 g
Sockerkaka, ca 300 g
½