Vegetariska vårrullar
40 min
Buffé
•
Färska vårrullar är enkel och fräsch plockmat, perfekt till mingel och buffé. Dippa gärna vårrullarna i sweet chili eller jordnötssås.
Visa den {klassiska} variantenIngredienser
|
Glasnudlar
|
50 g |
|---|---|
|
Rispapper
|
12 ark |
|
Morot
|
1 |
|
Purjolök
|
½ |
|
Gurka
|
½ |
|
Rödkål
|
100 g |
|
Färsk koriander
|
½ kruka |
|
Cashewnötter
|
2 msk |
| 1 dl | |
|
Kinesisk soja
|
1 msk |
|
Strösocker
|
2 msk |
|---|---|
|
Fisksås
|
½ dl |
|
Lime
|
saft från 2 |
|
Finhackad röd chili
|
1 |
|
Pressad vitlöksklyfta
|
1 |
Gör så här
Dippsåser:
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
114 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,8 g |
| Protein: | 5 % | 1,4 g |
| Fett: | 34,2 % | 4,4 g |
| Kolhydrater: | 60,8 % | 17 g |