Vårrullar

Vårrullar

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(13 st)

50 min

Pyssla ihop egna vårrullar till fredagsmyset eller mingelfesten. Variera fyllningen med kycklingfärs eller vegetarisk färs om du vill och servera med olika dippsåser.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 12 st

Gör så här

Gör så här

Koka glasnudlarna enligt anvisning på förpackningen. Skölj kallt och låt rinna av. Hacka dem grovt och ställ kallt. Riv vitkålen. Skala och riv morötterna. Strimla salladslökarna. Fräs färsen i smör-&rapsolja i en stekpanna. Rör om så färsen smular sig. Tillsätt vitkål, morot och salladslök. Fortsätt steka tills allt känns mjukt. Tillsätt soja och chiliflakes. Låt svalna. Sätt ugnen på 200°. Blanda nudlarna med färsen. Vispa upp ägget. Lägg ut ett ark i taget på en skärbräda och pensla med ägg. Lägg ca 2 msk färsröra på arket och rulla ihop. Lägg rullarna på en plåt med bakplåtspapper och pensla med smör-&rapsolja. Baka i mitten av ugnen ca 25 min.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 120 kcal
  • Protein: 6 g
  • Kolhydrater: 10 g
  • Fett: 6 g

Skriv ut