Naanbröd

Naanbröd

Betyg

(0 st)

Det klassiska indiska brödet kan du göra själv hemma i stekpannan. Njut det nygräddat med smör, vitlökssmör eller en fruktig chutney.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Gör så här:

Gör så här:

Rör ihop vatten, socker och jäst. Låt stå ca 10 min. Smält smöret. Rör ner smör, mjöl, salt och yoghurt och blanda till en deg. Låt jäsa övertäckt ca 30 min. Dela degen i 4 delar och kavla ut till 4 platta bröd. Grädda bröden i torr stekpanna ca 4 min. Vänd bröden och grädda ytterligare ca 3 min. Pensla ev med smält smör.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 305 kcal
  • Protein: 6 g
  • Kolhydrater: 51 g
  • Fett: 8 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem