Svamplasagne

Svamplasagne

Betyg

(5 st)

40 min

Med färdig svampsås och färska lasagneplattor har du snabbt en krämig, vegetarisk lasagne. Gör gärna lite extra och frys in, perfekt som matlåda!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Till servering:

  • blandad grönsallad

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Skiva champinjonerna. Fräs dem i smör- &rapsolja i en stekpanna. Tillsätt spenat. Pressa i vitlök. Salta och peppra. Varva svampfräset med sås, lasagneplattor och ost i en smord ugnssäker form, ca 20 x 25 cm. Avsluta med sås och ost. Gratinera i mitten av ugnen tills den har fått fin färg, ca 25 min. Servera med sallad.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 455 kcal
  • Protein: 21 g
  • Kolhydrater: 45 g
  • Fett: 20 g

Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem