Svamplasagne

Svamplasagne

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(13 st)

40 min

Med färdig svampsås och färska lasagneplattor har du snabbt en krämig, vegetarisk lasagne. Gör gärna lite extra och frys in, perfekt som matlåda!

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Till servering:

  • 65 g blandad grönsallad

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 200°. Skiva champinjonerna. Fräs dem i smör- &rapsolja i en stekpanna. Tillsätt spenat. Pressa i vitlök. Salta och peppra. Varva svampfräset med sås, lasagneplattor och ost i en smord ugnssäker form, ca 20 x 25 cm. Avsluta med sås och ost. Gratinera i mitten av ugnen tills den har fått fin färg, ca 25 min. Servera med sallad.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 455 kcal
  • Protein: 21 g
  • Kolhydrater: 45 g
  • Fett: 20 g

Skriv ut