Vegetarisk lasagne med spenat och linser
1 tim
Huvudrätt
Varmrätt
Frysbar
•
&format=webp)
Krämig och mättande lasagne med grönsaker, linser och fyllig tomatsås.
Visa den {klassiska} variantenIngredienser
Gul lök
|
1 |
---|---|
Vitlöksklyftor
|
2 |
Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv
|
1 msk |
Sambal oelek
|
1 tsk |
Konserverade körsbärstomater á 400 g
|
2 burkar |
Torkade röda linser, torkade
|
1 dl |
Vatten
|
2 dl |
Grönsaksbuljong
|
1 tärning |
Salt och svartpeppar
|
Spenatröra:
Fryst spenat, tinad
|
250 g |
---|---|
Kelda® Pastasås fyra ostar
|
4 dl |
Färska lasagneplattor
|
9 |
---|---|
100 g |
Gör så här
Näringsvärden, per port inkl sallad
Energi:
510 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 26 g |
Kolhydrater: | 52 g |
Fett: | 19 g |

