Öppen lasagne
40 min
Huvudrätt
•
&format=jpg)
I denna vegetariska lasagne samsas het cottage cheese, pesto och tomatsås mellan färska lasagneplattor och toppas med smulad vitost, färsk basilika och krispiga pumpafrön. En snabb och modern variant av den klassiska italienska favoriten!

Ingredienser
Zucchini
|
1 |
---|---|
Tomatsås arabiata
|
400 g |
Färska lasagneplattor
|
300 g |
Pesto
|
1 dl |
KESO® Cottage cheese crushed paprika & chili
|
250 g |
150 g | |
Pumpakärnor
|
1 dl |
Färsk basilika
|
1 kruka |
Flingsalt
|
|
Nymalen svartpeppar
|
Gör så här
Näringsvärden, per portion
Energi:
532 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 30 g |
Kolhydrater: | 48 g |
Fett: | 36 g |

