Vegetarisk lasagne
45 min
•
Arbetstid: 15 min
Huvudrätt
Lunch
Matlåda
Middag
Frysbar
•
Vegetarisk lasagne med grönsaker och KESO® Cottage cheese som blir extra god med både lök och purjolök i såsen. Servera lasagnen med en god och fräsch sallad.
Visa den {klassiska} variantenIngredienser
|
Purjolökar
|
3 |
|---|---|
|
Krossade tomater
|
400 g |
|
Tomatpuré
|
½ dl |
|
Grönsaksbuljong
|
1 tärning |
| 2½ dl | |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Malen vitpeppar
|
1 krm |
|
Hackad färsk basilika
|
1 dl |
|
Lasagneplattor
|
9 |
| 500 g | |
| 2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Tomater på burk kan bytas ut mot 4 stycken färska tomater för 4 portioner. Purjolöken kan bytas ut mot 3 stycken lökar för 4 portioner.
Näringsvärden, per port
Energi:
486 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 6,7 g |
| Protein: | 27,3 % | 32,6 g |
| Fett: | 34,9 % | 19,2 g |
| Kolhydrater: | 37,8 % | 45,2 g |