Ugnsstekt sidfläsk med lingongräddfilssås
1 tim
•
Arbetstid: 30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Lättlagat och krogtrendigt! Den perfekta bjudmaten då du inte vill spendera så lång tid i köket!
Ingredienser
|
Rimmat sidfläsk
|
600 g |
|---|---|
| 2 msk | |
|
Gula lökar
|
2 |
|
Äpplen
|
2 |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
Sås:
| 2 dl | |
|
Rårörda lingon
|
½ dl |
|
Hackad färsk timjan
|
2 msk |
|
Salt
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
714 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,4 g |
| Protein: | 11,1 % | 19,5 g |
| Fett: | 79,5 % | 64,2 g |
| Kolhydrater: | 9,4 % | 16,5 g |