Varma mackor i ugn
•
Varma mackor är underbart gott att servera till soppa eller bara som ett enklare kvällsmål. Det är det perfekta sättet att ta tillvara på mat som blivit över. Det allra mesta blir gott av att hamna på ett gott bröd, toppat med ost för att sedan gratineras!
Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Pesto och mozzarella:
Cheddar och skinka:
Svamp och ädelost:
Tacofärs och gräddfil:
Ingredienser
Pesto och mozzarella:
Formbröd
|
4 skivor |
---|---|
Pesto
|
4 msk |
Soltorkade tomater i olja, strimlade
|
8 |
Cocktailtomater, skivade
|
8 |
150 g | |
Färsk basilika
|
Cheddar och skinka:
Formbröd
|
4 skivor |
---|---|
Bregott® Ekologiskt
|
4 msk |
Dijonsenap
|
2 msk |
Rökt skinka
|
8 skivor |
Tomater, skivade
|
2 |
150 g | |
Finskuren färsk gräslök
|
4 msk |
Svamp och ädelost:
Formbröd
|
4 skivor |
---|---|
170 g | |
Tärnat bacon
|
1 pkt |
Champinjoner, skivade
|
8 |
Färsk persilja, hackad
|
Tacofärs och gräddfil:
Formbröd
|
4 skivor |
---|---|
Blandfärs
|
400 g |
2 msk | |
Taco kryddmix
|
1 dl |
Rödlök, skivad
|
1 |
150 g | |
1 dl |