Ugnsrostad gös med kantareller och sidfläsk

Ugnsrostad gös med kantareller och sidfläsk

50 min Huvudrätt
De tidiga kantarellerna är så fina i smaken. Para ihop dem med nyfångad gös, knaperstekt fläsk och några klickar smetana. Receptet är skapat av Klas Lindberg, Årets Kock 2012.
Klas  Lindberg
Klas Lindberg Årets kock 2012
Provlagat av Årets Kock Provlagat av Årets Kock
Klart!
Tips:

Om du inte får tag i gös, kan du använda abborre eller röding istället.

Näringsvärden, per port

Energi:

665 kcal

Protein: 50 g
Kolhydrater: 43 g
Fett: 30 g

Ingredienser

Arlakadabra – pyssel och kul
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Arlas webbshop
Konsumentforum
Konsumentforum