Gös med rödbetor

Gös med rödbetor

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(16 st)

Rödbetor och hel gös som sköter sig självt i ugnen. Ställ fram hela plåten på bordet.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Sås:

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Skölj och torka fisken och lägg den i en långpanna. Skala och skär rödbetorna i klyftor. Lägg dem i långpannan. Skär 3–4 snitt i fiskryggen och lägg i hälften av dillen. Lägg resten inne i fisken. Häll smör-&rapsolja över fisk och rödbetor. Salta och peppra. Stek i mitten av ugnen 30–40 min. Blanda ihop såsen. Servera fisken med rödbetor, sås och bröd.

Tips:

Ta hjälp i fiskdisken med att fjälla fisken och ta ur den om du är osäker.

Näringsvärden, per Per port exklusive tillbehör

  • Energi: 590 kcal
  • Protein: 46 g
  • Kolhydrater: 27 g
  • Fett: 32 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem