Ugnsbakade rödbetor med hallon och gräddädel

Ugnsbakade rödbetor med hallon och gräddädel

1 tim Förrätt
När rödbetorna bakas i ugnen framkommer deras sötma tydligt. Servera dem med ädelost, färska hallon och dill. Receptet är skapat av Thomas Sjögren, Årets Kock 2015.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
Klart!

Näringsvärden, per port

Energi:

325 kcal

Protein: 8 g
Kolhydrater: 11 g
Fett: 28 g

Ingredienser

Arlakadabra – pyssel och kul
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Arlas webbshop
Konsumentforum
Konsumentforum