Sillsallad med ägg

Sillsallad med ägg

Betyg

(21 st)

Sillsallad, med ägg och potatis, som mättar ordentligt. Servera gärna sillsallad ihop med både knäckebröd och kavring.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 200 g färska rödbetor
  • 3 potatisar
  • 200 g matjessill i bitar
  • 2 ättiksgurkor
  • 3 hårdkokta ägg
  • 1½ dl Arla® gräddfil Gräddfil 12%

Gör så här:

Gör så här:

Koka rödbetorna med skalet på tills de blir mjuka, ca 1 tim. Spola rödbetorna under kallt vatten och gnid av skalet. Koka potatisen. Häll av och spara spadet från sillen. Skär rödbetor, potatis, sill och gurka i tärningar. Skala och hacka äggen grovt. Blanda samman allt tärnat och hackat i en skål. Smaka av med lite av sillspadet. Vänd ner gräddfilen strax innan serveringen.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem