Timjanstekt kolja med selleriremoulad
30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Koljan blir jättegod tillsammans med timjan! Vår remouladsås har en härlig smak av franska örter.
Ingredienser
Koljafilé
|
600 g |
---|---|
Hackad färsk timjan
|
1 msk |
Salt
|
½ tsk |
2 msk |
Selleriremoulad:
Rotselleri
|
200 g |
---|---|
2 dl | |
Pressad vitlöksklyfta
|
1 |
Citron, rivet skal
|
½ |
Salt och peppar
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
260 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 48,9 % | 31,3 g |
Fett: | 40,9 % | 12 g |
Kolhydrater: | 10,2 % | 6,5 g |

