Timjanstekt kolja med selleriremoulad
30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Koljan blir jättegod tillsammans med timjan! Vår remouladsås har en härlig smak av franska örter.
Ingredienser
|
Koljafilé
|
600 g |
|---|---|
|
Hackad färsk timjan
|
1 msk |
|
Salt
|
½ tsk |
| 2 msk |
Selleriremoulad:
|
Rotselleri
|
200 g |
|---|---|
| 2 dl | |
|
Pressad vitlöksklyfta
|
1 |
|
Citron, rivet skal
|
½ |
|
Salt och peppar
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
260 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,5 g |
| Protein: | 48,9 % | 31,3 g |
| Fett: | 40,9 % | 12 g |
| Kolhydrater: | 10,2 % | 6,5 g |