Stekt aubergine med myntayoghurt

Stekt aubergine med myntayoghurt

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(11 st)

I Mellanöstern är aubergine vad potatis är för oss nordbor. Jättegott i grytor, gratänger, röror – eller stekt tillsammans med en yoghurtsås.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Myntayoghurt:

Gör så här:

Gör så här:

Skiva auberginen och strö över salt. Låt dra ca 20 min. Torka av auberginen och dela skivorna i halvor. Stek dem i omgångar i smör-&rapsolja i en stekpanna ca 2 min på varje sida. Skiva tomaterna och halvera dem. Varva auberginer och tomater på ett fat. Garnera med mynta. Blanda ingredienserna till myntayoghurten och servera till. Gott som mezerätt, på en buffé eller till grillade lammkotletter.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem