Medelhavsgryta

Medelhavsgryta

Betyg

(57 st)

Matig och väldoftande köttgryta med smaker från medelhavet. Pasta och couscous är gott till.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 400 g fläskfilé
  • Arla® Svenskt Smör Normalsaltat 82%
  • ½ tsk salt
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 150 g aubergine
  • 1 röd paprika
  • 1 dl vatten
  • 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche tomat & basilika
  • 1 dl kokta vita bönor

Gör så här:

Gör så här:

Skär köttet i bitar och stek i smör i en gryta. Salta och ta upp köttet. Skala och hacka lök och vitlök. Skär aubergine i bitar. Kärna ur och strimla paprikan. Fräs lök, vitlök, aubergine och paprika i smör. Lägg ner köttet, häll på vatten och crème fraiche. Låt koka ihop. Tillsätt bönor, låt det bli varmt.

Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör

  • Energi: 445 kcal
  • Protein: 32 g
  • Kolhydrater: 48 g
  • Fett: 13 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem