Medelhavsgryta

Medelhavsgryta

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(101 st)

30 min

Matig och väldoftande köttgryta med smaker från medelhavet. Pasta och couscous är gott till.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

  1. Skär köttet i cm-tjocka skivor och salta. Stek i smör i en gryta och ta upp köttet. Skär aubergine i grova bitar och fräs mjuk i smör i en stekgryta.
  2. Skala och hacka lök och vitlök. Kärna ur och strimla paprikan.
  3. Tillsätt grönsakerna, köttet, vatten och crème fraiche till grytan. Koka ca 5 min. Rör ner bönor och låt dem bli varma.

Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör

  • Energi: 445 kcal
  • Protein: 32 g
  • Kolhydrater: 48 g
  • Fett: 13 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag