Spaghettiplättar

Spaghettiplättar

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(74 st)

Spagettiplättar är barnsligt goda, enkla att göra och blir snabbt populära på middagsbordet. Spagettiplättar är perfekt, snabblagad vardagsmat när det finns spagetti över i kylskåpet.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Råkostsallad:

  • 75 g morötter
  • ¼ huvuden blomkål, ca 75 g
  • 75 g kålrabbi
  • 75 g rödbetor
  • saft av ½ citroner
  • 2 msk olivolja
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här:

Gör så här:

Koka spagettin enligt anvisning på förpackningen. Låt svalna. Klipp eller skär i kortare bitar. Vispa ihop ägg och grädde. Rör ner spagetti, ost, persilja, salt och peppar. Skeda upp lite i taget i en het stekpanna med smör-&rapsolja. Stek 2–3 min på varje sida. Ansa och riv rotfrukterna. Blanda dem i en skål. Pressa citron och blanda olja, salt och peppar. Ringla dressingen över salladen och servera till spagettiplättarna.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 610 kcal
  • Protein: 23 g
  • Kolhydrater: 42 g
  • Fett: 38 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem