Små frestelser med lagrad ost och knäckebröd
1 tim 30 min
Buffé
Förrätt
•
&format=webp)
Janssons frestelse i miniformat. Den salta och krämiga frestelsen passar utmärkt på adventsminglet, tillsammans med knäckebröd och lagrad ost!
Ingredienser
Gul lök
|
1 |
---|---|
25 g | |
Ansjovisfilé à 55 g
|
1 burk |
2 dl | |
Fast potatis
|
400 g |
Salt
|
½ tsk |
Ströbröd
|
2 msk |
Till servering:
Knäckebröd
|
|
---|---|
ca 50 g |
Inkluderad
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Om frestelsen görs i en större form, öka tillagningstiden till ca 50 min.
Näringsvärden, per bufféportion
Energi:
209 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per bufféportion | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 9,3 % | 4,8 g |
Fett: | 64,3 % | 15,2 g |
Kolhydrater: | 26,4 % | 13,6 g |
Serveringsförslag:

