Små frestelser med lagrad ost och knäckebröd
1 tim 30 min
Buffé
Förrätt
•
&format=webp)
Janssons frestelse i miniformat. Den salta och krämiga frestelsen passar utmärkt på adventsminglet, tillsammans med knäckebröd och lagrad ost!
Ingredienser
Gul lök
|
1 |
---|---|
Svenskt Smör från Arla®
|
25 g |
Ansjovisfilé à 55 g
|
1 burk |
Arla Köket® Vispgrädde
|
2 dl |
Fast potatis
|
400 g |
Salt
|
½ tsk |
Ströbröd
|
2 msk |
Till servering:
Knäckebröd
|
|
---|---|
Arla Ko Präst® Ost 31%
|
ca 50 g |
Inkluderad
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Om frestelsen görs i en större form, öka tillagningstiden till ca 50 min.
Näringsvärden, per port med tillbehör
Energi:
238 kcal
Näringsvärden per port med tillbehör | |
---|---|
Protein: | 5 g |
Fett: | 17 g |
Kolhydrater: | 14 g |
Serveringsförslag:

