Ryggbiff i ugn
2 tim
Huvudrätt
Varmrätt
•

När du tillagar ryggbiff i ugn får du en saftig och fin köttbit. Var noga med att välja hög kvalitet på köttet, helst svenskt. Ta ut köttet från kylen cirka en timme innan det ska tillagas för bästa resultat. Och ha koll på vilken innertemperatur du önskar. Bäst blir det om du har en digital termometer.

Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat

Ingredienser
Hel ryggbiff i bit
|
600 g |
---|---|
Vitlöksklyftor
|
6 |
Flingsalt
|
1 msk |
Nymalen svartpeppar
|
|
4 msk | |
Rosmarinkvistar
|
2 |
Inkluderad
Gör så här
Serveringsförslag:
Näringsvärden, per portion biff exkl. tillbehör
Energi:
212 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 33 g |
Kolhydrater: | 0 g |
Fett: | 9 g |

