Ryggbiff i ugn
2 tim
Huvudrätt
Varmrätt
•
När du tillagar ryggbiff i ugn får du en saftig och fin köttbit. Var noga med att välja hög kvalitet på köttet, helst svenskt. Ta ut köttet från kylen cirka en timme innan det ska tillagas för bästa resultat. Och ha koll på vilken innertemperatur du önskar. Bäst blir det om du har en digital termometer.
Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat
Ingredienser
|
Hel ryggbiff i bit
|
600 g |
|---|---|
|
Vitlöksklyftor
|
6 |
|
Flingsalt
|
1 msk |
|
Nymalen svartpeppar
|
|
| 4 msk | |
|
Rosmarinkvistar
|
2 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
218 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,3 g |
| Protein: | 61,8 % | 33,2 g |
| Fett: | 35,6 % | 8,8 g |
| Kolhydrater: | 2,6 % | 1,4 g |